Nyheter fra kommunen

Inspirasjonstreff på Trones med Fokus med lokalmat, reiseliv og andre næringer.

Namsskogan Utvikling inviterer i samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat på Mære og Statsforvalteren i Trøndelag til INSPIRASJONSTREFF DEN 19 OKTOBER 2022.

Arrangementet starter kl. 17.30 og holder på til klokka 22.00. Møtested er Namsskogan Familiepark og Hotell på Trones.

Det blir interessante innlegg og foredrag, og det vil bli servering av lokalmat i løpet av kvelden.

Driver du innenfor bransjene nevnt ovenfor eller har et ønske om å komme i gang med noe av dette, enten som hoved- eller tilleggsnæring? Meld deg på!

Røyrvik kommune har installert fire offentlige ladere ved to av våre bygninger.

Nasjonalparkkommunen Røyrvik har inngått avtale med Winter Byggtjenester AS om å realisere prosjektet Startpunkt Børgefjell i høst.

I august i år startet byggingen av nytt vannbehandlingsanlegg som skal produsere drikkevann for området Røyrvik sentrum og Børgefjellsenteret. Anlegget forventes å være ferdigstilt og i drift på nyåret 2023.

Seniorbutikken kommer med sin høst og vinterkolleksjon til Røyrvik omsorgssenter Tirsdag 13. September fra 1600 til 1800. Her kan du kjøpe deg gode klær og sko til vinteren. De har både vipps, kontanter, kort og giro.

Røyrvik kommune eier flere gatelys både langs kommunale og fylkeskommunale veier i Røyrvik. I mai i år ble flere gatelysanlegg frakoblet.

På grunn av koronautbrudd tidligere i august ble omsorgssenteret stengt for besøkende.

Omsorgssenteret er nå åpent igjen.

Hvordan kan studenter og foresatte bli varslet om hendelser i studentkommunen?

Den unge dyktige sørsamiske kunstneren Meerke Laimi Vekterli Thomasson har blitt tildelt H.M. Dronning Sonjas Internasjonale Kunstnerstipend- Queen Sonja Print Award.

Helse og omsorgstjenesten har behov for besøkshjem for 2 barn hver 3 helg.