Informasjon om koronavirus

Så langt ingen smittede i Røyrvik.

Har du symptomer på korona, må du ta test. Ta kontakt med legekontoret tlf 743 36 342 eller legevakt tlf 116 117 for å avtale testing. Testen blir utført i lokalene til legekontoret og foregår etter avtale. Legekontorets telefontider er mandag, onsdag og fredag kl 9-11, tirsdag og torsdag kl 9-15.

Spørsmål om innreise til Norge, ring politiet på tlf 02 800

Viktige telefonnummer Koronainformasjon Vaksinering

Nyheter fra kommunen

Det er AtB som utfører kollektivtransporten i Trøndelag. Fra 7. august blir det en del endringer i rutetilbudet.

Røyrvik kommune utlyser konkurranse om vintervedlikehold av kommunale veier fra og med høsten 2021. Det gjennomføres en konkurranse for roden Søråsveien og en konkurranse for roden Stallvikveien. Tilbudsfrist 30. juni klokka 1200.

Funn av knust glass og rustne spiker på stranda.

Mange har stemt på de ulike forslagene som kom inn i forkant.

Røyrvik kommune har lagt leilighetene over butikken til salgs

Her kan du finne litt informasjon om hva du skal tenke på om du skal arrangere kulturkveld, åpning av viewpoint, konfirmasjon, åpen kafe, bingo eller annet.

Våre leger har laget en film om hvordan vi skal forholde oss til hverandre i tiden framover.