Nyheter fra kommunen

Den unge dyktige sørsamiske kunstneren Meerke Laimi Vekterli Thomasson har blitt tildelt H.M. Dronning Sonjas Internasjonale Kunstnerstipend- Queen Sonja Print Award.

Anbefaling om ny oppfriskningsdose av koronavaksine for personer over 75 år og eldre og sykehjemsbeboere.

Røyrvik kommune har bygdatunet åpent fredager i juli og en fredag i august.

Med AtB SommerPass kan du reise hvor du vil, så mye du vil i sju dager.

Helse og omsorgstjenesten har behov for besøkshjem for 2 barn hver 3 helg.

Røyrvik og 35 andre kommuner samarbeider med Folkehelseinstituttet (FHI) om en nasjonal forskningsstudie kalt Trykkløsstudien.  Hensikten er å redusere risiko for gastroenteritt (magesyke) i befolkningen som følge av arbeid på drikkevannsledninger.

Reserver lokale

Røyrvik kommune har tatt i bruk digital reservering av lokaler for private og organisasjoner til ulike arrangement. Vi tar også imot reservering på telefon eller e-post. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Fra og med 1.1.2022 blir det kun digitalt "Hi du hørd".

Hvis du leter etter gaver har Røyrvik kommune kopper, bøker og annet til salgs