Ferieavvikling på legekontoret og helsestasjon

Det er snart ferieavvikling på legekontoret. I den forbindelse har vi endret åpningstid og telefontidene.

Helsestasjon er stengt uke 29, 30, 31 og 32. Ved spørsmål ring legekontoret.

Åpningstid og besøkstid ved fastlegekontoret:

Besøkstid legekontor

Dag Tidspunkt Oppdrag
Mandag kl 9.00-15.00 Prøvetaking og andre henvendelser
Tirsdag kl 9.00-15.00 Legedag
Torsdag kl 9.00-15.00 Legedag

Disse legene jobber sommeren 2024

Fastlege: Jochem Cuypers:

Jochem jobber til og med uke 28.

Fastlegedag: tirsdag og torsdag. Prøvetaking kan gjøres mandag, tirsdag og torsdag. Trengs det legehjelp onsdag og fredag er Namsskogan kommune daglegevakt for Røyrvik kommune.

Fra uke 29 og videre er det ikke avklart hvilken lege som vikarierer for legen.

Telefontider legekontor

Dag Klokkeslett kommentar
Mandag kl 9.00-11.00
Tirsdag kl 9.00-15.00
Onsdag kl 9.00-11.00 Stengt i uke 26-29
Torsdag kl 9.00-15.00
Fredag kl. 9.00-11.00 Stengt i uke 26-29

Husk å fornye resepter i god tid.

Det er viktig at du fornyer dine resepter i god tid og legemidlene kan bestilles m/transport på Apotek 1 Grong ved å ringe 74 31 20 50.  Legemidlene kan hentes ut på Joker Røyrvik.

• Timebestilling og andre henvendelser tlf. 74 33 63 42
  • Nasjonal legevakt tlf. 116 117
  • Øyeblikkelig hjelp tlf. 113

På helsenorge.no kan du finne informasjon om bytte av fastlege, dine resepter, dine vaksiner og frikort ordningen. Her kan du også søke om å få dekket en pasientreise og ellers lese om dine rettigheter.

Pris på legetjenesten vil variere ut fra diagnose og behandling.

Helsenorge.no

Informasjon om fastlegeordningen

Reisevaksinering

Skal du ut å reise og det er behov for vaksine. Gå inn på https://www.helsenorge.no/vaksinasjon/reisevaksiner/

her vil du få informasjon om hvilke vaksiner du har og hvilke vaksiner du bør ta i forbindelse med din reise.

Bestilling av vaksine bestiller du time til fastlege.

Pris for vaksinasjon varierer hvilken vaksine du skal ha også må du regne med en konsultasjon pris for legetimene og gjennomføring av vaksinasjon.