Koronavirus

Vi har ingen registrerte smittede i Røyrvik i dag. For å hindre en evt spredning av smitte i bygda og for å kunne gi god behandling er det ønskelig å teste alle med mistenkt smitte i Røyrvik. Vi har god testkapasitet og kan ta mange flere tester ved behov.

Viktige telefonnummer Koronainformasjon  Pressemeldinger

Ved behov vil Røyrvik kommune benytte varsling 24!

 

BookBites

BookBites

BookBites er en app der du kan låne, reservere og lese digitale bøker fra biblioteket, eller høre på lydbøker. Den har erstattet tidligere eBokBib som har vært i bruk siden 2013.

I BookBites får du tilgang til tusenvis e-bøker og lydbøker. Du laster den ned fra AppStore eller GooglePlay. Første gangen du skal logge inn må du opprette en bruker og legge inn biblioteket ditt.

Klikk for stort bilde 

Om BookBites

BookBites brukes til å låne e-bøker og e-lydbøker gratis fra biblioteket. Appen er laget for å gi gode lese- og lytteopplevelser og brukes fra før av bibliotek i seks andre fylker. BookBites leveres av Biblioteksentralen SA.

Det første brukeren møter i appen er bokhyller med forslag til bøker som kan leses eller lyttes til. Det er bibliotekene selv som lager bokhyllene. Man kan også søke etter bøker via søkeikonet. Under hver bok ser man hvor lang tid det vil ta å lese den. Slik blir det enklere å velge en bok som passer brukeren – akkurat nå.Alle lesere er ulike, og det tar BookBites hensyn til. Her finner man en rekke verktøy som kan forbedre den personlige leseopplevelsen:

  • Velg linjeavstand, skriftstørrelse og skrifttype
  • Velg blant 25 fargekombinasjoner for skrift og lesebakgrunn
  • Les én linje av gangen med Linjefokus
  • Slå opp et ord i ordboken
  • Få teksten lest opp
  • Få ord eller setninger oversatt

 

Slik gjør du for å komme i gang:

1. Søk opp BookBites i AppStore eller Play Butikk og last ned appen.
2. Logg på med ditt lånenummer og PIN-kode. Hvis du ikke har lånekort, klikk her for å registrere deg eller kontakt oss.
3. Søk opp bøker eller bla i våre anbefalingshyller. Lån boka eller lydboka. Du kan også lage egne huskelister.

Her er noen informasjonsfilmer:

Slik logger du inn     Tilpass leseopplevelsen     Slik søker du     Bla i boka

 

Les mer om Bookbites her:

https://pim.bibsent.no/cms/bibliotekprodukter/bookbites/Bookbites-brosjyre-WEB.pd

Til toppen