Transport til Røyrvik

Veibeskrivelse og informasjon om buss og tog til Røyrvik nasjonalparkkommune. 

Veibeskrivelse

Fra sør:

Når du kommer E6 nordover kan du ta av på flere steder for å komme til Røyrvik.

Første avkjøring er ved Grøndalselv og FV 764 mot Skorovatn, tar du denne avkjøringen kommer du lengst sør i kommunen til Stallvika og ved Tunnsjøen. 

Andre avkjøring er ved Brekkvasselv og FV 773 mot Røyrvik og Sverige og tredje avkjøringen er ved Namsskogan sentrum på FV 7026 og videre på FV 773. Både på andre og tredje avkjøring kjører du over Steinfjellet og i tunnel for å komme til Røyrvik. Denne veien er den mest vanlige ruten for å komme til Røyrvik på. 

Fra nord:

Første avkjøringen er ved Namsskogan sentrum på FV 7026 og videre på FV 773 og andre avkjøring er ved Brekkvasselv og FV 773 mot Røyrvik og Sverige. Her kjører du over Steinfjellet og i tunnel for å komme til Røyrvik. Denne veien er den mest vanlige ruten for å komme til Røyrvik på. 

Tredje avkjøring er ved Grøndalselv og FV 764 mot Skorovatn, tar du denne avkjøringen kommer du lengst sør i kommunen til Stallvika og ved Tunnsjøen. Hit kommer du også hvis du benytter FV 773 til Gjersvika og tar av mot Skorovatn til FV 7026. 

Fra øst:

Fra Lierne kommer du langs Limingen (FV 7024) eller Tunnsjøen (FV7016). 

Fra Sverige kan du kjøre om Lierne eller via Stora Blåsjöen på FV 7024. 

Kollektivtransport

EnTur.no er en nasjonal reiseplanlegger. De har oppdaterte rutetider for både tog og buss. 

Lenke til EnTur finner på venstre side i boksen. 

Buss og fleksibel transport/tilbringertjeneste::

Du kan benytte buss for å komme til Røyrvik. Vi har også en ordning med fleksibel transport, hvor du kan ta drosje til busspriser til og fra tog og buss. 

For å lese mer om ordningen med fleksibel transport for Røyrvik, kan du se på AtB sine hjemmesider. fleksibel transport må bestilles 6 timer før reisen starter. 

AtB Røyrvik fleksibel transport

Tog:

De nærmeste togstasjonene til Røyrvik er Namsskogan og Lassemoen stasjoner. For å komme fra stasjonene er det mulighet med buss eller tilbringertransport, se ovenfor. 

Kollektivtransport

Reiseplanlegger:

EnTur

Busstider og - billetter:

AtB

Skyssbåt/Båtrute på Namsvatnet

Kontaktinformasjon til Torgeir Nordseth 

Tlf: 918 24 484

E-post: torgeir.nordseth@gmail.com

Skyssbåt