SØRSAMISK SPRÅKNETTVERK /avlyst

Gïeleviermie 2017

AVLYST

ÅARJELSAEMIEN GÏELEVIERMIE

Gïeleaernie Raarvihkem tjïeltesne ektiebarkoen tjïrrh Saemien Gïelejarngine, Saemiedigkie Sveerjesne, Aajeginie Plassjesne jïh Gïelem nastedh Snåasen tjïeltesne aavojne gïeleviermien seminaarese böörieh.

Aamhtese: «Gïeledïrregh»

Ruffien asken 21 – 22:b. 2017

Raarvihken tjïeltegåetesne, Raarvihke – Røyrvik

sørsamisk språknettverk

Et felles arrangement mellom Gïeleaernie - Raarvihken tjïelte/Røyrvik kommune, Samiskt Språkcentrum - sametinget , Gïelem  nastedh - Snåasen tjïelte/Snåsa kommune og Aajege - Røros kommune.

Røyrvik samfunnshus – Raarvihke/Røyrvik

21. - 22. juni