Informasjonsmøte om fiberutbygging i Røyrvik

NTE fiberbredbånd (NTE) - Klikk for stort bildeNTE fiberbredbånd (NTE)

Velkommen til informasjonsmøte om utbygging av fiberbredbånd i Røyrvik

Publisert av Frank Aspnes. Sist endret 12.03.2018

NTE og Røyrvik kommune inviterer til informasjonsmøte om fiberutbygging i Røyrvik kommune.

Røyrvik kommune og NTE har signert en avtale om utbygging av fiberbredbånd i Røyrvik. Dette har kommet på plass etter en anbudskonkurranse høsten 2017. NTE vant konkurransen og skal nå bygge bredbånd i deler av Røyrvik. Denne utbygging er en del av målet om full bredbåndsdekning. Kommunen jobber parallelt med denne fiberutbyggingen med nytt prosjekt for å øke bredbåndsdekningen.

Informasjonsmøte holdes på Røyrvik samfunnshus mandag 19. mars klokka 1900-2100.

For at ubyggingen av bredbåndet kan starte må interessen være stor. De som har bolig innenfor utbyggingsområdet og ønsker fiberbredbånd kan skrive kontrakt med NTE allerede fra og med informasjonsmøtet og frem til 9. april. De som har fritidsboliger innenfor utbyggingsområdet og ønsker fiberbredbånd må også melde interesse.

Utbyggingsområdene for denne utbyggingen kan du se på disse kartene (blått felt på kartene):

Utbyggingsområde fiberbredbånd Røyrvik kommune/NTE (NTE) - Klikk for stort bilde

Last ned kart: Utbyggingsområde Gjersvika (JPG, 170 kB)

Last ned kart: Utbyggingsområde Hudningsdalen, sentrum og Nyvikveien (JPG, 288 kB)

Mer informasjon:

Velkommen til informasjonsmøte!