informasjon fra MNA

MNA har nå satt ut hytterenovasjonscontainere i alle kommunene.

Det står også returpunkter for glass- og metallemballasje i tilknytning til disse punktene.

Her finner du en oversikt over hvilke returpunkter som er nærmest der du bor.

Der vil du også finne hvilke dager vi kommer og henter avfall hos deg, og hvilken type avfall vi henter neste gang. På den siden kan du også laste ned og skrive ut din egen tømmekalender for hele året.

Alle husstander har også fått levert sekker for plastemballasje.

Når du setter sekken ved avfallsbeholderne, knytt den igjen med dobbel knute for å sikre at avfallet ikke blandes med papiravfallet inne i bilen.

Her er litt mer informasjon om hvorfor dette er viktig

Komplett oversikt over hvordan avfallet sorteres.

Min renovasjon

For å bli varslet om når vi kommer of henter avfallet, anbefaler vi å laste ned gratisappen «Min Renovasjon». I den appen kan du også se hvilke returpunkter som er i nærheten, hvilke gjenvinningsstasjoner som er  i nærheten og når de har åpent.  Du kan også sende melding til oss via appen.

Oppskrift på hvordan du laster ned appen.

Der er det også mulig å bestille SMS-varsling.