Grip muligheten

kommunestyre.PNG - Klikk for stort bilde

Publisert av Anne Gunn Mikkelsen. Sist endret 11.02.2019

Røyrvik kommunestyre ønsker med dette å gi ei oppfordring til Røyrviks innbyggere.

Demokratiet gir oss alle muligheten til å bidra og delta. Benytt deg av denne muligheten og still deg til disposisjon på ei politisk liste til høstens kommunevalg.

Vi ønsker mangfold og bred deltakelse for et felles mål om god utvikling i Røyrvik.

Nominasjonskomiteene for de to listene vi for tiden har i Røyrvik jobber for å få engasjerte, nysgjerrige, unge, gamle, erfarne og nye innbyggere til å bli med i det videre arbeidet.

Er du interessert og har lyst til å høre hva det går ut på kan du gjerne ta kontakt med gruppeleder Arnt Michelsen for Arbeiderpartiet og Bodil Haukø gruppeleder for Samarbeidslista.

Om alle er med og drar litt av lasset for politisk arbeid, lag og organisasjoner får vi til veldig mye sammen her i Røyrvik

Røyrvik kommunestyre