Frivillighetssentral i Røyrvik?

frivillighetssentral.PNG - Klikk for stort bilde

Publisert av Anne Gunn Mikkelsen. Sist endret 02.05.2019

Vil vi ha frivilligsentral i Røyrvik?

Vil du være med på studietur?

Ei gruppe er utnevnt av Røyrvik kommunestyre for å se på muligheten for å opprette en frivilligsentral i Røyrvik. For at vi skal få til dette er vi avhengig av å vite om privatpersoner, lag og organisasjoner ønsker, og har behov for en frivilligsentral.

Vi tenker derfor å dra på en studietur i nærområdet. Vi ser for oss å besøke frivilligsentraler i nabokommunene våre. Hvordan har de organisert det og hvordan utfører de det i hverdagen. Vi setter opp buss og alle er velkommen til å bli med. Turen må gjennomføres en ukedag og vi avpasser dag etter ønske fra de som melder seg på og hvordan det passer med de vi skal besøke.

Om vi ønsker å starte opp en frivilligsentral i Røyrvik er tiden knapp før vi må bestemme oss. Studieturen blir derfor arrangert på kort varsel nå i mai. Lyst til være med?

Send en SMS eller ring Bodil Haukø på telefonnummer 90014053 innen søndag 05.mai.

Har du ellers noen innspill, tanker eller meninger om Frivilligsentral i Røyrvik meld fra til Marianne Ornæs, Morten S. Wallervand, Sten Jønsson eller Bodil Haukø. Vi hører gjerne fra deg slik at vi kan ta rett avgjørelse på dette.

Håper å høre fra deg