AVLYST - Inspirasjonstreff - AVLYST

Inspirasjonstreff.png - Klikk for stort bilde

Lokalmat, grønt reiseliv, Inn på tunet eller andre ideer? Har du en idè i magen, eller tanker om videreutvikling av egen bedrift med utgangspunkt i landbrukets ressurser?

Sist endret 24.04.2017

Du inviteres til inspirasjonstreff på Namsskogan familiepark tirsdag 25. april klokka 1830-2200.

Svein Berfjord (Berg gård i Inderøy) og Ola Sundkvist (Korpens Öga og Rid i Jorm) vil by på sine erfaringer med etablering og utvikling av sine flotte virksomheter.

Treffet vil gi deg muligheten til å bli bedre kjent med støttemuligheter og lokale og regionale hjelpere som kommunene, Innovasjon Norge, Matnavet på Mære, Namdalshagen, og Fylkesmannen i Nord-Trøndelag (landbruk).

Inspirasjonstreffet arrangeres av landbruk-/næringsavdelingene i kommunene Røyrvik, Namsskogan, Grong, Lierne og Høylandet, i samarbeid med Fylkesmannen i NT.

PROGRAM (PDF, 2 MB)

MELD DEG PÅ HER