Bolig til salgs

Røyrvik kommune selger en enebolig med garasje i Sommerfjøsveien i boligfeltet. Samlet bruksareal på 238 kvm. Prisantydning kr 800.000.

Enebolig oppført av privat tiltakshaver i 1985, senere ombygd (innredet loft) i 1988. Boligen ble kjøpt av Røyrvik kommune i 1992 og har vært sammenhengende utleid frem til sommeren i år.

Boligen ligger på en flott tomt i boligfeltet i Røyrvik sentrum. Det er cirka 1 km til butikk og servicefunksjoner. Det er kort vei til både snøscooterløype og andre aktivitetstilbud som ballbinge og frisbeegolfbane på naboeiendommene.

Boligen er ut i fra alder i normalt god stand, men fremstår i hovedsak som fra byggeår slik at en del oppgraderinger må påregnes. Utfyllende informasjon om boligens tilstand kan leses i vedlagt salgsoppgave med tilstandsrapport og egenerklæringsskjema.

Bruksareal bolig er 203 kvm, bruksareal garasje er 35 kvm, tomteareal er 1061 kvm.

Adresse: Sommerfjøsveien 6, 7898 Limingen

Gårds- og bruksnummer: 71/168

Prisantydning: kr 800.000

Visning: etter avtale

Tidligste tidspunkt hvor selger kan motta bud er mandag 22. november klokka 08:00. Se salgsoppgave for utfyllende informasjon om budgivning.

Last ned salgsoppgave her: SALGSOPPGAVE SOMMERFJØSVEIEN 6 (PDF, 6 MB)