Aktuelt

Alle grenseoverganger åpnes 6. oktober

Regjeringen har besluttet å åpne alle grenseoverganger til Norge fra midnatt, natt til onsdag 6. oktober. Fra samme tidspunkt gjøres det en mindre endring for reisende som har plikt til å teste seg.

I Røyrvik er teststasjon ved Røyrvik omsorgssenter. For å bestille test, ring tlf +47 958 23 838. Do you need a covid test? Call +47 958 23 838. Adresse: Bergveien 16, 7898 Limingen. 

Reisende med testplikt skal som hovedregel fortsatt teste seg på grensen. Er det ikke en teststasjon på grensen eller teststasjonen ikke er åpen, må man teste seg med antigen hurtigtest på en offentlig teststasjon så raskt som mulig, og senest innen 24 timer etter ankomst. 

Endringen trer i kraft midnatt, natt til onsdag 6. oktober.

Det vil fortsatt være et krav om å teste seg på grensen ved grenseoverganger hvor det finnes en teststasjon. Det vil for eksempel gjelde på alle flyplasser med utenrikstrafikk, over Svinesund og Storskog.

Personer som ikke har et godkjent digitalt koronasertifikat, er i utgangspunktet testpliktige dersom de kommer fra land eller områder med karanteneplikt.

Det vil komme mer informasjon om det praktiske rundt åpningen av grenseovergangene over helgen.

Information in english: 

helsenorge.no

 

Til toppen